12 augustus 2016

Lasergame feestje

46060020-jongen-met-een-pistool-spelen-lazer-tag-open-lucht
43673827 - young boy playing laser tag while dressed in army style overalls

Lasergame is een activiteit vergelijkbaar met paintballen. Bij lasergame schiet je alleen niet met verfkogels (zoals bij paintball), maar met infraroodlicht! Deze infraroodstralen zijn dezelfde als van de afstandsbediening van uw tv en dus volkomen veilig. Een lasergame kan zowel individueel als in teamverband gespeeld worden.

U huurt bij ons laserguns voor een geslaagd lasergamefeestje op eigen locatie vanaf slechts € 5,- per lasergun! Lasergamen is een spannende, avontuurlijke uitdaging. Gewapend met je lasergun op zoek naar tegenstanders. Lasergame is een uitdagende activiteit voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een uitje met een groep vrienden. Het lasergamen is geschikt voor alle groepen en leeftijden.

Zoals hier boven beschreven huur je bij ons lasergamepistolen die werken op infraroodstralen die niet zichtbaar zijn (net zoals de afstandsbediening van je t.v.) Voordeel hiervan is dat er geen echte laser gebruikt wordt en het dus ook niet schadelijk is voor je ogen. De sensoren zijn in het geweer ingebouwd, dus je hoeft ook geen vest aan! De lasergamepistolen hebben een bereik tot wel 40 a 50 meter, waardoor zowel binnen als in de buitenlucht veel plezier beleefd kan worden door jong en oud! Omdat het schieten met ons systeem pijnloos is, is het ook zeer geschikt voor jonge kinderen. Met deze activiteit maak je dus ook zeker van een kinderfeestje een onvergetelijk spektakel!

Lasergamen op een zelf gekozen locatie
Huur voordelig laserguns in de omgeving Nijmegen voor een stoer lasergamefeestje / kinderfeestje. Zoek vervolgens een leuke locatie uit en speel onbeperkt lasergames! Voorbeelden van locaties kunnen zijn: een bos, speeltuin, woonwijk, park, sporthal (al vaak goedkoop te huren) , loods, schuur of maak een gave lasergame-arena door het hele huis!

Hoe werken de laserguns?
De geweren werken met infrarood. Dit is 100% veilig voor de ogen enz.
De geweren zijn licht van gewicht en uitstekend te hanteren voor jonge kinderen. Onze adviesleeftijd is vanaf 7 jaar.
Je moet richten op het geweer van de tegenstander. Het bereik is 40 a 50 meter.
Er kunnen 4 teams worden gemaakt (team rood, geel, groen of blauw)
Als je de tegenstander raakt zie je kort jouw teamkleur oplichten en gaat er een levensstreepje verloren op het geweer van je tegenstander.
Wanneer een speler al zijn levensstreepjes heeft verloren kan de speler niet meer schieten en moet het geweer bij de spelleider worden herladen.
De spelleider noteert vervolgens op het scorekaartje van de betreffende speler dat er 1 leven is verloren en herlaadt vervolgens het geweer. De speler kan nu weer verder spelen.
Welke speler en/ of welk team heeft uiteindelijke de minste levens verloren?
Tip: In het schemer / donker is het bereik nog groter en ziet het er nog spannender uit met alle lichtjes op de guns!

Batterijen
De guns werken op batterijen en gaan zeer lang mee. Zelfs bij weekendverhuur hoeft u zich geen zorgen te maken.